serum

Πόσο σημαντικό είναι το serum για την επιδερμίδα μας;

Τι είναι ο ορός προσώπου ή αλλιώς serum;

O ορός προσώπου ή αλλιώς το serum είναι ένα προϊόν που αρκετές γυναίκες δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα.
Τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις τους έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, και όχι άδικα.
Πολλές γυναίκες συγχέουν το serum με την ενυδατική κρέμα ή την αντιγηραντική κρέμα που χρησιμοποιούν, ίσως γιατί πιστεύουν ότι έχουν την ίδια χρήση.

O ορός προσώπου είναι ένα προϊόν περιποίησης προσώπου που περιέχει υψηλή συγκέντρωση συγκεκριμένων ενεργών συστατικών με στοχευμένη δράση.
Μπορεί να δράσει εστιασμένα, για την ενίσχυση της ενυδάτωσης, τη λάμψη της επιδερμίδας, ή για να μειώσει τα σημάδια γήρανσης.

Χάρη στην υγρή συμπυκνωμένη σύνθεση των συστατικών του, διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, σε σχέση με μια κρέμα. Για το λόγο αυτό απορροφάται σχεδόν άμεσα από την επιδερμίδα. Είναι αρκετά λεπτόρρευστο και δεν δημιουργεί την αίσθηση της λιπαρότητας στο δέρμα.

Πολλά από τα συστατικά που περιέχονται σε έναν ορό προσώπου βοηθούν στην πρόληψη της οξειδωτικής βλάβης από το υπεριώδες φως (UV).  Βοηθούν στην πρόληψη και των περιβαλλοντικών ρύπων, που είναι μερικές από τις κύριες αιτίες για πρόωρη γήρανση του δέρματος και την εμφάνιση ρυτίδων.

Πού και πότε πρέπει να χρησιμοποιείται;

Το serum χρησιμοποιείται ιδανικά πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και πριν την εφαρμογή κρέμας. Το serum δρα βαθιά στο δέρμα λόγω της σύστασής του, ενώ μια ενυδατική κρέμα ενεργεί στην εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας.
Αρχικά θα πρέπει να καθαριστεί η επιδερμίδα, ώστε να αφαιρεθούν οι περιβαλλοντικοί ρύποι που έχει απορροφήσει το δέρμα.
Στη συνέχεια απλώνουμε 4 σταγόνες (στο μέτωπο, στα μάγουλα και στο πηγούνι) όσο το δέρμα είναι ακόμα ελαφρώς υγρό από τον καθαρισμό.
Αφήνουμε το serum 5-10 λεπτά να απορροφηθεί πλήρως και στη συνέχεια εφαρμόζουμε την κρέμα που θέλουμε να χρησιμοποιήσετε.

Ποιο serum είναι ιδανικό για εσάς;

Το serum είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες!

Το Serum Με Πρόπολη και έκκριμα σαλιγκαριού, διεγείρει την επιδερμίδα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο, καταπολεμά τις ρυτίδες εκφράσεως, και τις πρώτες ρυτίδες που έρχονται με την ηλικία.

Το Αντιγηραντικό Serum Προσώπου & Ματιών Mε CBD & Υαλουρονικό είναι πλούσιο σε αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καταπολεμά σε βάθος τις ρυτίδες και τη θαμπάδα αναδομώντας και θρέφοντας την επιδερμίδα.

Το Serum Προσώπου Με Γάλα Γαϊδούρας με εξειδικευμένη σύνθεση, πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτεΐνες που θρέφουν, ενυδατώνει και αναδομεί την επιδερμίδα χαρίζοντας υγιή και λαμπερή όψη ενώ λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Το Serum Με Έλαιο Argan, , είναι ένας εξειδικευμένος ορός προσώπου προηγμένης τεχνολογίας με αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

Το Serum Προσώπου με Φυσικό Υαλουρονικό χωρίς χημικές τροποποιήσεις, προτείνεται για επιπλέον ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα, ενώ μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Το Αντιγηραντικό Serum Rigevita με την εξαιρετική δράση του Stamiuvex ( βλαστικά κύτταρα οργανικής καλλιέργειας που διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων και προστατεύουν το δέρμα από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους), σε συνδυασμό με τη δράση του Polyuvex (προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική δράση, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία & μειώνει τους ερεθισμούς), και του Υαλουρονικού οξέος (μειώνει τις γραμμές των ρυτίδων, βελτιώνει την εικόνα του και καθιστά το δέρμα ελαστικό και βελούδινο).

Για καλύτερα αποτελέσματα και ενισχυμένη δράση συνδυάστε το serum μαζί με την κρέμα ημέρας ή κρέμα νυκτός της επιλογής σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Image Name
X
Add to cart