111 ELIES

Νέα Συνεργασία με την εταιρεία 111 Elies

Η εταιρεία 111 Elies είναι ένα Ελληνικό brand που προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα περιποίησης με βάση τις πρώτες ύλες της Ελληνικής Γης.
Ένα κτήμα με 111 ελιές έγινε η αφορμή για να μετατρέψουν αρκετές παραδοσιακές συνταγές σε φυσικά σαπούνια και καλλυντικά.

Σκοπός του brand είναι η δημιουργία cruelty-free αλλά και vegan προϊόντων με βοτανικά εκχυλίσματα, φυτικά & αιθέρια έλαια απαλλαγμένα από χημικές ουσίες, ώστε να σας χαρίζουν την φροντίδα που χρειάζεστε για ένα όμορφο και υγιές δέρμα.

Στη σειρά προϊόντων που φιλοξενούμε στο ForDerma θα βρείτε :

Top To Toe Κρέμα Θρέψης με dragon’s blood : Το dragon’s Blood είναι μια φυτική ρητίνη με εξαιρετικές ιδιότητες ανάπλασης. Οι επουλωτικές του ιδιότητες είναι υψηλότερες ακόμα και από τις βιταμίνες Ε και C. Την Κρέμα Θρέψης θα την αγαπήσεις για την πολυχρηστικότητά της και για την απαλή, κρεμώδη, μαλακή της υφή. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σαν κρέμα χειλιών, κρέμα προσώπου για ξηρές επιδερμίδες, αλλά και για να μαλακώσεις την όψη λεπτών γραμμών γύρω από τα μάτια. Χρησιμοποιείται και ως κρέμα χεριών και ποδιών, για να μαλακώσεις την επιδερμίδα σε αγκώνες, γόνατα και πέλματα. Βοηθά στην πρόληψη και αποκατάσταση μικρών γραμμών και ρυτίδων.

Nutreat Me Well Ξηρό Λάδι Περιποίησης : καταπραΰνει και θρέφει βαθιά την επιδερμίδα προστατεύοντας την από τα σημάδια του γήρατος. Με τη χρήση μιας μόνο σταγόνας κλειδώνει την υγρασία, δίνει λαμπερή επιδερμίδα και μειώνει την όψη των γραμμών και των ρυτίδων της επιδερμίδας.

Serum με Έκκριμα Σαλιγκαριού για λαμπερή και τονωμένη επιδερμίδα από την πρώτη χρήση και αξιόλογη βελτίωση σε ρυτίδες, ουλές, χαλάρωση, ραγάδες, ακμή και δυσχρωμίες μετά από τον πρώτο μήνα χρήσης.

Έλαιο Αγγουριού για να εξαλείψουμε τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες γύρω από τα μάτια. Αγαπάμε επίσης το φυσικό γήινο άρωμα αυτού του λαδιού, που προωθεί τη δροσιά σε όποιον αναζητά ένα ηρεμιστικό λάδι!

Βάλσαμο Χειλιών με γεύση Ρόδι προσφέρει ταυτόχρονα ενυδάτωση, επούλωση και αντιγήρανση για την περιοχή των χειλιών σας. Γιατί με τη βοήθεια της φύσης μπορείτε να έχετε μαλακά και απαλά χείλη σε κάθε εποχή!

 

Image Name
X
Add to cart