Αλόη

Νέα Συνεργασία με την εταιρεία Olivie

Η Αλόη είναι ένα φυτό γνωστό για τις επουλωτικές του ιδιότητες γι αυτό και συνηθίζεται να χρησιμοποιούμε το κολλώδες υγρό που περιέχουν τα παχιά και σαρκώδη φύλλα της,  σε τυχόν εγκαύματα αλλά και στην επούλωση των πληγών.
Όμως οι θεραπευτικές ιδιότητες της Αλόης δεν σταματούν εκεί!

Η πρώτη αναφορά που γίνεται από την αρχαιότητα για το φυτό της Αλόης είναι σε  απεικόνιση αγγείων , ενώ ένα αιγυπτιακό βιβλίο συνταγών από τον 15ο αιώνα κάνει λόγο για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.
Κατά το μύθο, η Κλεοπάτρα χρησιμοποιούσε την αλόη σε μορφή κρέμας, που παρασκεύαζε μια Νουβία σκλάβα της.

Η Aloe Vera αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος της από νερό αλλά και άλλα πολύτιμα συστατικά όπως βιταμίνες, αμινοξέα, πολυσακχαρίτες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ένζυμα κλπ. που την καθιστούν ιδανική για τη δημιουργία καλλυντικών.

Γι’ αυτό η Aloe Vera είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για την σε βάθος ενυδάτωση, αποτελεσματική θρέψη και διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας.
Επιπλέον, προσφέρει ισχυρή αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι λειαίνει τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τη δημιουργία του κολλαγόνου στο δέρμα.

Στα εργαστήρια της Olivie καινοτόμησαν χρησιμοποιώντας 100% Οργανική Aloe Vera, μαζί με Οργανικό Έλαιο Ελιάς και άλλα πολύτιμα συστατικά της Ελληνικής φύσης και δημιούργησαν μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την αποτελεσματική φροντίδα και περιποίηση κάθε τύπου επιδερμίδας, ακόμη και της πιο ευαίσθητης.

Η αναπλαστική δράση της Aloe Vera συνδυάστηκε με έναν πολυσακχαρίτη που λαμβάνεται μέσω βιοτεχνολογικών διεργασιών από σορβιτόλη, (μη γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι), με σκοπό να εξασφαλίσει την απόλυτη προστασία της επιδερμίδας από την ατμοσφαιρική ρύπανση και ονομάζεται City Pollution Shield.

Πρόκειται για ένα βιοδιασπώμενο και βιοσυμβατό πολυμερές στοιχείο που έχει την ιδιότητα να σχηματίζει ένα σταθερό προστατευτικό φιλμ επάνω στο δέρμα, αποτρέποντας έτσι την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από τις ρυπογόνες ουσίες ή την επαφή της επιδερμίδας με βαρέα μέταλλα και άλλους επιθετικούς παράγοντες.

Η σειρά περιποίησης προσώπου της εταιρείας Olivie αποτελείτε από :

Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου με Αλόη : δημιουργεί μια άμεση αίσθηση σύσφιξης και δρα ενάντια στο οξειδωτικό στρες. Παράλληλα μειώνει την εμφάνιση μικροαγγείων και κοκκινίλας στην επιδερμίδα.

Κρέμα Ματιών με Αλόη : ιδανική για την μείωση των μαύρων κύκλων, των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και την καταπολέμηση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια.

24h Κρέμα Ημέρας με Αλόη : θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ παράλληλα προστατεύει από την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Serum με Αλόη & Κολλαγόνο : για το πρόσωπο και το λαιμό με αναζωογονητική και αντιρυτιδική δράση συσφίγγει την επιδερμίδα και λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

 

 

Image Name
X
Add to cart