Myrro Blog

Νέα Συνεργασία με τη Myrro Artisan Skincare

Στην Myrro Artisan SkinCare πιστεύουν στην ενδυνάμωση της υγείας σε αρμονία με τη φύση, με τα μέσα θεραπείας που μας παρέχει, αβίαστα η ίδια η φύση!

Η δραστηριότητά τους αφορά τόσο την συλλογή βοτάνων, την παρασκευή καλλυντικών και θεραπευτικών σκευασμάτων από αυτά, την τυποποίησή τους, την συνεχή έρευνα και αναζήτηση. Μέλημα τους η δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε λογικό κόστος που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου. Του ανθρώπου που επιθυμεί να γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό που χρησιμοποιεί, από τι αποτελείται και σε τι συνθήκες έχει παρασκευαστεί.

Έτσι επιλέγουν καθαρά αιθέρια έλαια και ψυχρής έκθλιψης έλαια βάσης. Αντικαθιστούν το νερό με αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα βοτάνων και όλα τα παράγωγα της μέλισσας από τη δική τους παραγωγή. Χρησιμοποιούν συσκευασίες κυρίως από ανακυκλώσιμα ή βιοδιασπώμενα υλικά όπως γυαλί, αλουμίνιο, ζαχαροκάλαμο, έχοντας ως στόχο τη μείωση χρήσης του πλαστικού.

Εμπνέονται από τη φύση και τα τέσσερα στοιχεία που την απαρτίζουν, και μας παρουσιάζουν:

Μια ξεχωριστή σειρά προσωπικής φροντίδας και περιποίησης για ακνεϊκές επιδερμίδες που περιλαμβάνει :

Ενυδατική Κρέμα Προσώπου που ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος ενώ χάρη στα φυσικά αντιμικροβιακά συστατικά καταπολεμά την ακμή και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις πρώτες ρυτίδες.

Αναπλαστικό Serum Προσώπου με 100% φυσικά συστατικά, που λειτουργεί ως φυσικό Lifting άμεσης δράσης ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος

και μια Αντιγηραντική σειρά περιποίησης, που περιλαμβάνει:

Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών που συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες.

Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου ιδανική για ώριμες ή και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες με βαθιές ρυτίδες. Συνίσταται για όλους τους τύπος δέρματος.

Serum με Φυσικό Υαλουρονικό Οξύ που μειώνει ορατά τις ρυτίδες και κάνει την επιδερμίδα σας φωτεινή & σφριγηλή από τις πρώτες κιόλας χρήσεις!

Image Name
X
Add to cart