blog-foto-frudia

Νέα συνεργασία! Η Κορεάτικη Frudia!

Στον χώρο της περιποίησης του δέρματος, η συνεργασία με αξιόπιστες εταιρίες αποτελεί ένα βήμα προς την κατεύθυνση της επιτυχίας και της ποιότητας. Και αυτό ακριβώς είναι το όραμα πίσω από τη συνεργασία μας με την εταιρία FRUDIA.

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BRAND «FRUDIA»

Ένας ερευνητής της εταιρίας που είχε μελετήσει τα οφέλη των φρούτων για 30 χρόνια, άρχισε να διερευνά ένα σημαντικό ερώτημα: πώς μεταφέρoνται οι ευεργετικές ιδιότητες από τα φρούτα στο δέρμα με την ελάχιστη δυνατή απώλεια
θρεπτικών συστατικών;

Μετά από έρευνα σε όλο τον κόσμο, ψάχνοντας την απάντηση, ανακάλυψε ένα εργαστήριο στην Αλσατία της Γαλλίας όπου παρασκευάζονταν μαρμελάδα χωρίς πρόσθετα χημικά. Είδε ότι ο τεχνίτης, που χειριζόταν τη διαδικασία παρασκευής, είχε χέρια χωρίς ρυτίδες, απαλά και λεία.

Συνειδητοποιώντας πόσο ευεργετικά θα μπορούσαν να είναι τα φυσικά προερχόμενα από τα φρούτα θρεπτικά συστατικά, ο ερευνητής ξεκίνησε να βρει το τέλειο νερό, μια απαραίτητη βάση για όλα τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Ανακάλυψε πως μέσω της ειδικής διαδικασίας εκχύλισης “R VITA WTM” σε χαμηλή θερμοκρασία των σπόρων, του χυμού, ακόμη και των φλοιών των φρούτων, θα μπορούσαν να παραχθούν προϊόντα με ελάχιστη απώλεια θρεπτικών συστατικών.

Λαμβάνοντας τις κύριες ιδιότητες των φρούτων, όπως βιταμίνη, υγρασία, βήτα-καροτένιο, λιποπένιο, ανθοκυανίνη και αντιοξειδωτικά, γεννήθηκε η Frudia, “Derived from fruits”, για να αναζωογονήσει και να δώσει ενέργεια στο δέρμα.

Η Frudia ανακάλυψε τη «σοφία» της αληθινής ομορφιάς που προέρχεται από τα φρούτα τα οποία μπορούν και λειτουργούν ως φυσικά αντιοξειδωτικά. Έπειτα από 30 χρόνια αφοσιωμένης έρευνας από επιστήμονες της “Welcos”, η Frudia έχει βρει πια τον τρόπο να φροντίσει αλλά και να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Έτσι, η FRUDIA αποφάσισε να συνδυάσει τα φυσικά συστατικά των φρούτων με την εμπειρία τους στην περιποίηση του δέρματος. Τα προϊόντα της FRUDIA αποτελούν την απόλυτη απεικόνιση αυτής της φιλοσοφίας, χρησιμοποιώντας φυσικά εκχυλίσματα φρούτων πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Αυτή η συνειδητή προσέγγιση της ομορφιάς αποτελεί τον πυρήνα της FRUDIA.

Το όνομα της εταιρίας FRUDIA είναι ένας συνδυασμός των λέξεων “Fruit” και “dia” – από την ελληνική λέξη «διά» που σημαίνει μέσω.

Η μοναδική διαδικασία εκχύλισης “R VITA WTM”

Η τεχνολογία εκχύλισης R VITA WΤΜ είναι η αργή εκχύλιση των χυμών των φρούτων, συμπεριλαμβανομένου και των σπόρων και του φλοιού, σε χαμηλές θερμοκρασίες. Με την χρήση αυτών των αγνών χυμών, αντί αποσταγμένου νερού έχουμε καλύτερη διανομή των θρεπτικών συστατικών στο δέρμα.

Το πρώτο βήμα είναι η αποστείρωση & ο καθαρισμός με υπερήχους, Για να διαφυλάξουμε τα θρεπτικά στοιχεία των φρούτων και να εξαλείψουμε τους ρύπους,

Το δεύτερο βήμα είναι η χειροποίητη κονιορτοποίηση, Προκειμένου να προστατευθούν τα θρεπτικά συστατικά του καρπού ο οποίος είναι ευαίσθητος στους εξωτερικούς κραδασμούς.

Το τρίτο βήμα ειναι 48ωρη αναμονή, Για να εξαγάγουμε τα θρεπτικά συστατικά του καρπού στη βέλτιστη κατάστασή τους.

Το τέταρτο βήμα είναι η σταδιακή εκχύλιση του χυμού σε χαμηλή θερμοκρασία προκειμένου να βγει το φυσικό χρώμα, το άρωμα και η υφή του φρούτου.

Έτσι, έχουμε την ολοκλήρωση ενός καθαρού εκχυλίσματος χυμού χωρίς ανάμειξη ούτε μίας σταγόνας νερού! Η Frudia εμπλουτισμένη με τα θρεπτικά συστατικά του φρούτου θα προστατεύσει το δέρμα για όμορφη και υγιή επιδερμίδα.

Βραβεία και πιστοποιήσεις

Καθώς τα συστατικά της Frudia προέρχονται από φρούτα, έχει κερδίσει το Επίσημο Γαλλικό Πιστοποιητικό Vegan “EVE Vegan Certificate”. Επίσης, έχει Πιστοποίηση “FSC” για την χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού στις συσκευασίες της. και έχει βραβευθεί από το περιοδικό “Allure” από τους αναγνώστες του, ως “97% ποσοστό ικανοποίησης”. Επίσης κατέχει το “GLOWPICK CONSUMER BEAUTY AWARDS” για το lip balm της. Επίσης, είναι από τις λίγες εταιρίες που έχουν το δικαίωμα να φέρουν το K-Beauty, καθώς η φιλοσοφία της Frudia είναι βασισμένη εξ ολοκλήρου στην φιλοσοφία του.

Δείτε ολοκληρωμένη την σειρά της Frudia πατώντας Εδώ

Image Name
X
Add to cart