Καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας

Καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας

Καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας : Ένα Αιγυπτιακό μυστικό ομορφιάς!

Το γάλα γαϊδούρας ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν οι Αιγύπτιοι πρώτα, καθώς ανακάλυψαν τις θεραπευτικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Στην αρχαία Ρώμη έκαναν μπάνιο με το γάλα γαϊδούρας και έφιαχναν και μάσκες προσώπου.
Αργότερα ανακάλυψαν ότι βοηθά στην επούλωση των τραυμάτων και την αναγέννηση των κυττάρων,χάρη στα οξέα και τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει.

Το γάλα γαϊδούρας χρησιμοποιείται στις μέρες μας ιδιαίτερα στη σύγχρονη κοσμετολογία, καθώς :

  • Είναι πλούσιο σε λακτόζη και βιοενεργές πρωτεΐνες. Το καθιστούν ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες και για άτομα με αλλεργίες που δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν προϊόντα περιποίησης
  • Περιέχει αλβουμίνες και συμπλέγματα πρωτεϊνών. Σχηματίζουν ένα ενυδατικό́ φιλμ στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, το οποίο μειώνει τις διαδερμικές απώλειες υγρασίας.
  • Συνδυάζει πεπτίδια και αμινοξέα. Όπως έχει αποδειχθεί  συμμετέχουν στην ενδυνάμωση του φυσικού́ ενυδατικού́ παράγοντα του δέρματος (NMF).  Επομένως βελτιώνουν την ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ θρέφουν και τονώνουν το δέρμα.
  • Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D & E και με μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, είναι πηγή́ ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, Ωμέγα 3 & Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων. Βοηθά στην μείωση των ρυτίδων και την αναγέννηση του δέρματος χάρη στις συσφικτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες

Γνωρίζοντας την αυθεντικότητα των συστατικών του εμείς επιλέξαμε μια πλήρη σειρά περιποίησης απο καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας.

Είναι ιδανικά για εσάς που επιθυμείτε φυσική αντιγηραντική και αναπλαστική δράση με ενισχυμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας σας:

Image Name
X
Add to cart